Informatie voor klanten

Ons kwaliteitsmanagement informeert u over

Ondanks uitgebreide controles door het kwaliteitsmanagement van TEDi en externe testinstituten kan het voorkomen dat er artikelen worden verkocht die niet aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Ook kan het voorkomen dat geadverteerde artikelen tijdens het transport beschadigd raken en wij de betreffende goederen op korte termijn uit het assortiment halen.

 

OPGELET! BELANGRIJKE MEDEDELING:

Beste klanten,

we willen u graag informeren dat de afgebeelde bufferkorrels worden teruggeroepen.

Producttests hebben de vorming van kleine deeltjes aangetoond. Kleine deeltjes kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid door verstikkingsgevaar, daarom raden we af om de bufferkorrels verder te gebruiken.

Het product werd in onze winkels verkocht van 23.11.2023 tot 08.02.2024.

Je kunt de bufferkralen ruilen voor een terugbetaling van de verkoopprijs van €1,00 of voor een ander artikel in een van onze winkels.

OPGELET! BELANGRIJKE MEDEDELING:

Beste klanten,

wij willen u informeren dat de geïllustreerde softballen (3 stuks per stuk) worden teruggeroepen zullen worden.

Producttests hebben een verhoogd gehalte aan primaire aromatische aminen (2,4-diaminotolueen) aangetoond. Deze stoffen kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid, dus verder gebruik van de softballen afgeraden wordt.

Het product werd in onze winkels verkocht van 13/03/2023 tot 05/02/2024.

Je kunt de Softballs 3er ruilen voor een terugbetaling van de verkoopprijs van € 2,55 of voor een ander artikel in een van onze winkels.

OPGELET! BELANGRIJKE MEDEDELING:

Beste klanten,

We willen u graag informeren dat de afgebeelde "Unicorn" en "Officeline" balpennen (roze, antraciet en zilver met de hoofdfiguren konijn, uil, kroon, flamingo en hart) worden teruggeroepen.

Producttests toonden verhoogde cadmiumgehalte. Deze stof kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid en daarom raden we verder gebruik van de pennen af.

De producten werden in onze winkels verkocht van 01/06/2022 tot 17/11/2023.

Je kunt de balpennen "Unicorn" en "Officeline" balpennen inruilen tegen terugbetaling van de verkoopprijs van respectievelijk € 2,00 of € 2,55 en € 3,00 of voor een ander artikel in een van onze winkels.

Receptinformatie

MEER INFORMATIE

Verlichtingsmiddel

MEER INFORMATIE