header

Program de lucru

Luni 09:00 - 18:30
Marți 09:00 - 18:30
Miercuri 09:00 - 18:30
Joi 09:00 - 18:30
Vineri 09:00 - 18:30
Sâmbătă 09:00 - 18:00
Duminică Închis
Card image
Casă & decorațiuni

Confortabil, cochet și modern - propria locuință este un loc de refugiu în care doriți să vă simțiți relaxat. Acest lucru este asigurat de detalii individuale și decorațiuni de bun gust de la TEDi.

Confortabil, cochet și modern - detalii individuale și decorațiuni de bun gust de la TEDi.

Card image
Timp liber & Outdoor

Fie că aveți nevoie de o valiză pentru acea călătorie de vis mult-așteptată sau de un ghiveci de flori frumos pentru o vacanță relaxantă pe balconul dvs. - aici veți găsi cu siguranță ceea ce căutați!

O valiză pentru vacanța de vis mult așteptată sau un ghiveci de flori frumos - aici veți găsi cu siguranță ceea ce căutați!

Card image
Rechizite & birotică

Fie că sunteți în căutare de articole de papetărie, pixuri colorate, caiete de exerciții sau articole cool și utile pentru școală sau birou, avem tot ce vă trebuie pentru a vă sublinia creativitatea.

Articole cool și utile pentru școală sau pentru birou - avem tot ce aveți nevoie pentru a vă pune în valoare creativitatea.

Card image
Artizanat & bricolaj

Fiecare pasionat de bricolaj cunoaște sentimentul plăcut că a făcut ceva cu propriile mâini și cu unelte bune. La TEDi veți găsi cu siguranță accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă realiza viziunile.

La TEDi veți găsi cu siguranță accesoriile de bricolaj de care aveți nevoie pentru a vă face viziunile să devină realitate.

Card image
Drogherie & cosmetică

Pentru campanii de curățenie mici și mari, TEDi oferă o gamă largă de produse de curățenie precum mături, seturi de măturat, mopuri, lavete din microfibră și bureți abrazivi pe tot parcursul anului.

Pentru campanii de curățenie mici și mari, TEDi oferă o gamă largă de produse de curățenie.

Card image
Petreceri și ambalaje pentru cadouri

Totul pentru marea petrecere! Gama extinsă de petreceri TEDi este garantată pentru a vă oferi ingredientele potrivite pentru o seară de neuitat.

Totul pentru marea petrecere! Gama extinsă de petreceri de la TEDi pentru o seară de neuitat.

Card image
Articole pentru animale

Iubitorii de animale se pot aștepta la o gamă largă pentru animale de companie: De la oase de mestecat la produse de îngrijire până la jucării pentru animale mici și produse de sezon.

Pentru animalul dumneavoastră de companie: De la oase de mestecat la produse de îngrijire până la jucării pentru animale mici și produse de sezon.

Card image
Jucării

TEDi face ochii copiilor să se lumineze cu gama sa de jucării: pe lângă mașinuțele și trenulețele Matchbox, baloanele de săpun, bilele, creta și jucăriile moi fac inimile băieților și fetelor să bată mai repede.

Ochii luminoși ai copiilor! Mașini Matchbox, trenulețe, bule, bile, cretă și jucării moi pentru băieți și fete.

Card image
Accesorii

Prin urmare, TEDi oferă o gamă largă de textile și bijuterii pentru fiecare sezon. Cu cât este mai strălucitoare și mai colorată, cu atât mai multă distracție este garantată.

Prin urmare, TEDi oferă o gamă largă de textile și bijuterii pentru fiecare sezon.

Sucursale în vecinătate

TEDi Warenhandels GmbH
Wiener Straße 35a
ece Kapfenberg
8605 Kapfenberg
TEDi Warenhandels GmbH
Grazer Straße 1
FMZ Bruck/Mur
8600 Bruck an der Mur
TEDi Warenhandels GmbH
Kärntner Straße 315
Star Center
8700 Leoben
© 2024 TEDi